Plaatsen

Ga virtueel op reis en ontdek het Weserbergland. Of het nu gaat om fietsen, wellness, kunst en cultuur of om arrangementen, vakwerkstadjes, wandelen of varen. De plaatsen en steden in het Weserbergland hebben heel wat te bieden.

De regio is ideaal voor een actieve doevakantie, want dwars door het Weserbergland loopt de Weser-Radweg, een van de populairste fietsroutes van Duitsland. Een echte uitdaging voor wandelliefhebbers zijn de onlangs gecertificeerde Weserbergland-Weg, die over een lengte van ca. 225 km door de bergen en heuvels van het Wesergebergte loopt, en de eveneens van een kwaliteitskeurmerk voorziene 80 km lange Ith-Hils-Weg.

Maar ook voor ontspanning, wellness en gezondheid is gezorgd: zes kuuroorden en badplaatsen met een breed scala aan verwenaanbiedingen wachten op uw komst.

Klik voor meer informatie op de betreffende plaatsnamen rechts boven in het menu. Wanneer u op de overzichtskaart klikt, komt u terecht in ons interactieve kaartsysteem, de "Weserbergland Navigator"http://regio.outdooractive.com/oar-weserbergland/de/tourenplaner/, waarmee u zowel uw reis naar als uw fiets- of wandeltocht door het Weserbergland kunt plannen.

 

Seite drucken
Schriftgröße A- A A+
NAVIGATOR