Bereikbaarheid

Zo bereikt u het Weserbergland met de auto

Met de auto is het Weserbergland goed te bereiken via verschillende autosnelwegen en nationale wegen. Binnen het Weserbergland bestaan er goede verbindingen tussen de diverse plaatsen. Hier hebben wij voor u de afstanden tussen een aantal steden en gemeentes in het Weserbergland op een rijtje gezet:

Hier bieden wij u de mogelijkheid uw route naar het Weserbergland te plannen: Plan uw route met onze Weserbergland Navigator

Met bus en trein naar het Weserbergland

Met de treinen van de Deutsche Bahn AG is het Weserbergland vanaf verschillende stations waar ook IC- en ICE-treinen stoppen, snel bereikbaar.

Voor precieze en altijd actuele informatie over uw treinreis naar het Weserbergland verwijzen wij u naar de reisinformatie van de Deutsche Bahn AG.

Alle verdere informatie over regionale en plaatselijke reismogelijkheden met het openbaar vervoer kunt u vinden via de elektronische reisinformatie voor Nedersaksen

Zo bereikt u het Weserbergland met het vliegtuig

Met het vliegtuig kunt u het Weserbergland eenvoudig bereiken via de luchthavens Hannover, Paderborn en Münster/Osnabrück. Vanaf de luchthaven Hannover is er een directe S-Bahn-verbinding met Hameln. Ook vanaf Paderborn kunt u met de regionale treinen van de Deutsche Bahn AG direct naar het Weserbergland reizen.

Seite druckenSchriftgröße A- A A+
NAVIGATOR