Scheepvaart

De Weser is de rivier die onze regio zijn naam heeft gegeven. Bekijk het landschap ook eens vanaf het water! Een boottocht met een passagiersboot van bijv. de Flotte Weser of de Linie2000 is een aanbevelenswaardige en gezellige manier om het landschap langs de Weser te leren kennen.

Op sommige plaatsen kan de Weser worden overgestoken met een veerpont. Een mogelijkheid die vooral voor fietsers interessant is, omdat ze zo ook bezienswaardigheden aan de overkant van het water kunnen bekijken. Meer informatie over de passagiersboten op de Weser en de veerponten vindt u hieronder:

Passagiersboten

Een boottocht op de Weser biedt u in het zomerseizoen de mogelijkheid de Weser en het landschap langs de rivier te ontdekken vanaf verschillende vertrekpunten. Passagiersboten maken niet alleen in lengte en duur variërende rondvaarten, maar varen ook lijndiensten. In de loop van het seizoen vinden er bovendien regelmatig speciale en thematische boottochten plaats, waarvan sommige met een op het jaargetijde afgestemd culinair aanbod.

Seite drucken
Schriftgröße A- A A+
NAVIGATOR