Erlebeurlaubsgeschichten im Weserbergland

Dagtochten - op eigen gelegenheid door het Weserbergland

Een fietstocht door het Weserbergland - veel gasten maken er een meerdaagse fietsvakantie van. Het goede nieuws: ook bezoekers die niet elke dag tientallen kilometers willen fietsen en liever op een vaste plek slapen, komen in onze regio aan hun trekken. De vele dagtochten, voornamelijk rondtochten, maken dit mogelijk!

De in totaal 16 routes met een lengte tussen de 15 en 95 kilometer, verspreid over het hele Weserbergland, hebben allemaal hun eigen thema. Wat dacht je van een fietstocht die zich verdiept in de mijnbouw en belangrijke grondstoffen, of in oude mythes en legendes? Landbouw, ambachten, traditionele veerboten en zoutwinning zijn voorbeelden van een groot aantal thema's. Tijdens elke tocht leert de fietser een nieuwe kant van het Weserbergland kennen.

Je fietst door schilderachtige heuvelruggen en idyllische rivierdalen, langs kleurrijke vakwerkstadjes en schattige dorpjes. Op iedere hoek staan burchten, kastelen, kloosters en kerken klaar om ontdekt te worden. Waar wacht je nog op? Het Weserbergland wacht op je!

Filter
Sort

Weserbergland Tourismus e.V.

Contact

Weserbergland Tourismus e.V.
Deisterallee 1
31785 Hameln

We helpen je graag!

Fon +49 51 51/93 00 0
Fax  +49 51 51/93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de
http://www.weserbergland-tourismus.de

Openingstijden

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading