Spuren der Zeit -echt erleben.

Onderneem een genotswandeling

Struinen, slenteren en genieten - dat kan allemaal met een 'genotswandeling' door het historische Weserbergland! Geheel naar het citaat van Johann Wolfgang von Goethe "Het moment zelf mag dan tijdelijk zijn, de herinnering is blijvend", laat het historische Weserbergland zich hier van zijn mooiste kant zien.

Naast het winkelen door de mooie historische stadjes, bieden ook de gezellige restaurants een groot aantal regionale specialiteiten. Van mosterd en bier tot rattenstaartjes.

Maar niet alleen de regionale specialiteiten, die deels onder het merk "Echt!" van de Solling-Vogler-regio verkrijgbaar zijn, nodigen uit voor een hapje; ook bij een aantal heerlijke evenementen ben je van harte welkom. In Uslar vindt bijvoorbeeld elk jaar het beroemde stadsfeest met het grote 'Peker-eten' plaats. Pekers zijn aardappelen die met boter, zout, haringen, zult, worst of gehakt geserveerd worden.

Neem lekker de tijd voor een uitgebreide wandeling en maak kennis met regionale producten. Ook leuk als souvenirtje voor de thuisblijvers!

Maak een genotswandeling!

Proef en geniet van het lekkere historische Weserbergland en ontdek de vele culinaire hoogstandjes en knusse restaurants in de regio!

Meer informatie in het Duits

Weserbergland Tourismus e.V.

Contact

Weserbergland Tourismus e.V.
Deisterallee 1
31785 Hameln

We helpen je graag!

Fon +49 51 51/93 00 0
Fax  +49 51 51/93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de
http://www.weserbergland-tourismus.de

Openingstijden

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading