Spuren der Zeit -echt erleben.

Bezoek de leukste plekjes

Beleef de traditie en geschiedenis van heel dichtbij - met de vele bijzondere evenementen en gezellige plekjes in het historische Weserbergland is dit mogelijk!

Altijd al vorst of vorstin willen zijn of een adellijke bijeenkomst willen bijwonen? Geen probleem: in Bad Pyrmont vindt elk jaar de historische 'vorstenbijeenkomst' plaats, die de zogenaamde vorstenzomer uit 1681 opnieuw tot leven wekt.

Ook de beroemde sage- en sprookjesfiguren uit het historische Weserbergland komen tot leven. Zij vertellen hier op een speelse manier hun legendarische geschiedenis.

Het Weserbergland biedt ook volop mogelijkheden om de regio op een actieve manier te ontdekken. Zo kun je in de glasblazerij in Hamelen zelf aan het buisje draaien en kun je in het techniekmuseum in Dassel de smid uithangen. Ook een 'geurende' stadswandeling in Holzminden is de moeite waard; het prikkelt al je zintuigen!

Combineer je bezoek aan het historische Weserbergland met een van deze leuke evenementen en uitstapjes en maak er een onvergetelijke vakantie van!

Bezoek de leukste plekjes!

Vorsten, sprookjes en veel festijnen: je vindt het allemaal in het historische Weserbergland. Bezoek een van de evenementen of trek er zelf op uit – er zijn oneindig veel leuke plekjes te ontdekken…

Weiterlesen

Weserbergland Tourismus e.V.

Contact

Weserbergland Tourismus e.V.
Deisterallee 1
31785 Hameln

We helpen je graag!

Fon +49 51 51/93 00 0
Fax  +49 51 51/93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de
http://www.weserbergland-tourismus.de

Openingstijden

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading