Erlebeurlaubsgeschichten im Weserbergland

De vakantieregio Weserbergland - 33 plaatsen en vier toeristische stadscentra wachten op je

Ga mee op een virtuele reis en ontdek het Weserbergland! Fietsen, wandelen, wellness, kunst en cultuur, vakwerkstadjes en boottochten – de plaatsen en steden in het Weserbergland hebben het allemaal. In totaal 33 vakantieplaatsen heten je van harte welkom.

De regio is ideaal voor een actieve vakantie; de Weser-Radweg, een van de populairste fietsroutes van Duitsland, loopt namelijk dwars door het Weserbergland.

Voor wandelliefhebbers is er de Weserbergland-Weg, die is uitgeroepen tot kwaliteitsroute en zich met zijn 225 kilometer over de heuvelruggen van het Wezergebergte uitstrekt. Ook de eveneens bekroonde 80 kilometer lange Ith-Hils-Weg is een bijzondere uitdaging.

Wie liever de historische wegen bewandelt, is in de 16 historische steden en acht historische plaatsen van het Weserbergland op de juiste plek.

Maar ook aan de nodige ontspanning, wellness en gezondheid is gedacht: drie kuur- en gezondheidsoorden bieden een hoop ontspanning en een breed spectrum aan verwenarrangementen. In de thermale baden is het puur ontspannen.

Weserbergland Tourismus e.V.

Contact

Weserbergland Tourismus e.V.
Deisterallee 1
31785 Hameln

We helpen je graag!

Fon +49 51 51/93 00 0
Fax  +49 51 51/93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de
http://www.weserbergland-tourismus.de

Openingstijden

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading