Erlebeurlaubsgeschichten im Weserbergland

Passagiersschepen - ontdek het Weserbergland vanaf het water

De Wezer is de rivier waar onze regio zijn naam aan te danken heeft. Aanschouw het landschap eens vanaf het water! Een rondvaart over de Wezer met een passagiersschip is een mooie en gezellige manier om het landschap langs de Wezer te leren kennen. Aan boord is er voor van alles gezorgd, zodat je je rondvaart makkelijk kunt combineren met een ontspannen koffiepauze. 

De Flotte Weser biedt rondvaarten van een uur en langere lijnvaarten aan en heeft een gevarieerd aanbod vanaf verschillende plaatsen in het Weserbergland. Welke rondvaart er wanneer door de Flotte Weser wordt aangeboden is te vinden op website van de rederij: www.flotte-weser.de

In Bad Karlshafen biedt het schip Hessen van de Bad Karlshafen GmbH rondvaarten in de drielandendriehoek aan. In het hoogseizoen zijn er op bepaalde tijden ook lijnvaarten tot aan Oberweser-Oedelsheim mogelijk.

Het hoogseizoen begint met Pasen en eindigt in oktober. Voor groepen varen de schepen op aanvraag het hele jaar door. Tevens kunnen de schepen voor evenementen zoals bruiloften worden geboekt.

Personenschifffahrt im Weserbergland

Filter
Sort

Weserbergland Tourismus e.V.

Kontakt

Weserbergland Tourismus e.V.
Postfach 100339
31753 Hameln

Wir helfen Ihnen gerne!

Fon 0 51 51 / 93 00 0
Fax 0 51 51 / 93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de  
http://www.weserbergland-tourismus.de

Öffnungszeiten

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading