ErlebeUrlaubsgeschichten im Weserbergland.

In Emmerthal aan de Weser laat de natuur zich van haar mooiste kant zien. Fris groen in een heuvelachtig landschap, bloeiende koolzaadvelden, het klotsen van het water en de prachtige kleuren van de bossen in de herfst, de imposante gebouwen van de Weserrenaissance, musea en de weelderige bloemenpracht in het Ohrbergpark. Niet ver van Emmerthal ligt ook het Weserrenaissanceslot Hämelschenburg.

Natuurliefhebbers en wandelaars vinden hier precies wat ze zoeken. Zo kunnen ze hier wandelen over de Weserbergland-Weg of ontspannen fietsen over de Weser-Radweg of de Emmerradweg naar Bad Pyrmont. Door het perfecte samenspel van stromende rivieren en het unieke landschap zijn de mogelijkheden voor actieve recreatiesport hier vrijwel onbegrensd. Op het water varen niet alleen roeiboten, kano's en sportboten, maar ook de passagiersboten van de scheepvaartmaatschappij Flotte Weser.

Voor een actieve vakantie in combinatie met kunst, cultuur en traditie kunt u in Emmerthal terecht bij accommodaties die variëren van camping tot pension, hotel, appartement of vakantiehuis.

 

 

Bezienswaardigheden in Emmerthal

Filter
Sort

Touristikzentrum Westliches Weserbergland

Contact

Zweckverband Touristikzentrum Westliches Weserbergland
Tourist-Info Rinteln
Marktplatz 7
31737 Rinteln

We helpen je graag!

Fon +49 57 51 / 40 39 80
Fax +49 57 51 / 40 39 89
E-Mail touristikzentrum@westliches-weserbergland.de   
www.westliches-weserbergland.de 

Openingstijden

Hauptsaison (April - Oktober):
Mo - Fr: 09.00 - 18.00 Uhr
Sa - So und feiertags: 10.00 - 14.00 Uhr

Nebensaison (November - April):
Mo - Do: 09.00 - 15.00 Uhr
Fr: 09.00 - 13.00 Uhr

loading