Erlebe

Dagtochten van goede kwaliteit – gecertificeerde wandelroutes

De kwaliteitsroutes van Wanderbares Deutschland garanderen bijzondere wandelbelevenissen: natuurlijke wegen, een continue bewegwijzering en nog een groot aantal andere kwaliteitscriteria zorgen voor zorgeloze en avontuurlijke wandelingen.

Nieuw zijn de korte kwaliteitsroutes, zodat wandelaars ook buiten de lange-afstandsroutes van de door de Duitse wandelbond gekeurde kwaliteitseisen kunnen profiteren.

Ook in het Weserbergland werden er in 2016 vier korte wandelroutes bekroond. De verschillen tussen deze routes zijn trouwens enorm. De Drei-Burgen-Route en de Weg zur Selbstzuwendung in het westelijke Weserbergland staan in het teken van twee totaal verschillende thema's: de eerste route neemt je mee langs de geschiedenis van de drie burchten op de Weserbergkam, en de tweede zorgt voor 'me-time' en ontspanning. Negen haltes bieden elk een zelf ontwikkeld ontspanningsprogramma en bijbehorende audioguide.

Met de route Liebliches Walterbachtal in het oostelijke Weserbergland ga je op ontdekkingsreis in het schilderachtige, gelijknamige dal. De drie routes vallen in de categorie van de schitterende en gevarieerde Traumtour.

Een heel ander verhaal is de gezellige gezinsroute Wichterpfad. Dit wandelpad is speciaal opgezet voor gezinnen. Kinderen maken hier bij verschillende haltes spelenderwijs kennis met het bos.

Onze heerlijke dagtochten wachten op je!

Weserbergland Tourismus e.V.

Contact

Weserbergland Tourismus e.V.
Deisterallee 1
31785 Hameln

We helpen je graag!

Fon +49 51 51/93 00 0
Fax  +49 51 51/93 00 33
E-Mail info@weserbergland-tourismus.de
http://www.weserbergland-tourismus.de

Openingstijden

Mo - Do: 08.30 - 17.00 Uhr
Fr: 08.30 - 14.00 Uhr

loading