Erlebe

De Ith-Hils-Weg – legendarisch en vol uitzichten

Bizarre rotsformaties, religieuze gebouwen, mythes en legenden en kamwegen vol mooie uitzichten - dit alles typeert de Ith-Hils-Weg. In het oosten van het Weserbergland verbindt deze route, de naam zegt het al, twee wat minder bekende, maar niet minder mooie, heuvelruggen: de Ith en de Hils. De regio is niet alleen populair bij klimmers, maar ook voor wandelaars een echte aanrader.

Het traject van deze 80 kilometer lange kwaliteitsroute is bijzonder mooi en brengt je langs echte highlights: de waterboom in Ockensen, indrukwekkende uitkijktorens, markante rotsformaties zoals Adam und Eva of de Teufelsküche , maar ook mysterieuze grotten. De regio zit vol spannende verhalen!

Tip: de route kan verdeeld worden in wel zeven comfortabele dagetappes. Alle etappes starten bij wandelparkeerplaatsen met grote informatieborden. De route kan ook met andere dagtochten worden gecombineerd.

De geheime tip van het oostelijke Weserbergland

Legendarische grotten en rotsformaties, steile riffen en spectaculaire uitzichten; de Ith-Hils-Weg biedt alles waar het Weserbergland voor staat. Deze slechts 80 km lange route is ideaal voor een korte wandelvakantie bij de oosterburen!

Meer Info

Tourismuszentrale östliches Weserbergland

Contact

Tourismuszentrale östliches Weserbergland
GeTour GmbH
Hannoversche Straße 14a
31848 Bad Münder

We helpen je graag!

Fon 0 50 42/92 98 04
Fax 0 50 42/92 98 05
E-Mail info@oestliches-weserbergland.de 
http://www.ith-hils-weg.de

Openingstijden

Mo - Fr: 10.00 -12.00 Uhr und 14.00 - 16.00 Uhr
Sa (nur Mai - Oktober): 10.00 - 12.00 Uhr

loading